DAO Pakkelabel

Gør det nemt for dig selv – Køb dit DAO Pakkelabel online

Vil du gøre det nemmere for dig selv og dine kunder at sende, modtage eller returnere pakker?

Med et DAO Pakkelabel sparer du tid og besvær over hele linjen. Uanset om du skal sende/modtage som virksomhed eller privatperson, finder du nemt en løsning hos DAO, der matcher dine behov. 

Er du som virksomhed på udkig efter den nemmeste måde at håndtere levering af pakker? Så er det oplagt at kigge nærmere på DAO. 

DAO Pakkelabels gør det nemmere for både virksomhed og forbruger

DAO er til stede i mere end 600 pakkeshops landet over. På den måde er du sikker på, dine kunder altid har adgang til en pakkeshop med DAO tæt på dem. Det betyder, at både du og dine kunder kan få glæde af fordelene ved at bruge DAO Pakkelabels – og dem er der rigeligt af. 

5 grunde til, at DAO Pakkelabels blevet så populært:

  • DAO leverer til hele landet – og her snakker vi alle afkroge (også derude, hvor kragerne vender)
  • Både du og dine kunder får glæde af DAO’s skarpe priser, når det kommer til DAO Pakkelabels
  • DAO leverer lynhurtigt – og det gælder også returpakker. Så kan du være sikker på, at kunderne er tilfredse med leveringstiden, mens returnering heller ikke bliver et problem.
  • DAO tilbyder flere fordelagtige løsninger for dig som virksomhedsejer
  • DAO Pakkelabels er geniale til private, hvor du hverken behøver adgang en printer eller at skulle stå i kø på posthuset. 

Sådan bruger du DAO Pakkelabels

DAO Pakkelabel er ikke kun for private – DAO er også en hurtig, billig og nem løsning for dig, der driver virksomhed. 

Du kan vælge at bruge samme fremgangsmåde som ovenfor ved at klikke dig ind her – og alternativt kan du nemt lave en løbende aftale, der gør det nemt at sende selv store mængder af pakke. Det kræver blot en firmaaftale, og så er jeres virksomhed pludselig en (meget) stor bekymring fattigere.

Som virksomhed er det dog klart en fordel at kunne give dine kunder flere muligheder, når det kommer til levering – hop ind på forsiden og se, hvordan du gør livet nemmere for dig selv ved at samle flere fragtselskaber ét sted >> 

Er du privatperson, der skal sende en pakke? Så bliver det ikke nemmere med DAO Pakkelabels:

  • Skriv dine oplysninger ind (vægt, størrelse, adresser og så videre).
  • Klik dig videre og vælg den bedste pris.
  • Herefter plotter du adresser på modtager og afsender ind. 
  • Nu kan du vælge, om du vil sende med eller uden printet pakkelabel – her har DAO Pakkelabel gjort det muligt for at dig vælg mellem printet pakkelabel eller talkode.
  • Skriv din talkode eller brug en printet pakkelabel – herefter skal du blot indlevere pakken i din nærmeste DAO Pakkeshop.