GLS Pakkelabel

Få den billigste pris på GLS Pakkelabel – hver gang

Vil du gerne kunne tilbyde GLS som en af dine forsendelsesmuligheder, eller gør du det allerede? Så ved du garanteret, at GLS er lig med hurtig og pålidelig levering. Men ved du, hvordan du sikrer dig den bedste forsendelsespris med GLS Pakkelabel – hver gang?

Uanset om I sender mange eller få pakker som virksomhed, kommer vi ikke uden om, at prisen er vigtig. Derudover er det alfa og omega, at I formår at holde overblikket, så I hele tiden har det forkromede overblik over jeres budget. 

Men bare rolig. Der findes nemlig en både nem og hurtig måde, der gør det nemt for jer altid at få jeres GLS Pakkelabels til den bedste pris – uden I mister overblikket.

Sådan sikrer I jer de bedste priser på GLS Pakkelabel

Har I svært ved at holde overblikket over de priser, I giver for jeres forsendelser, herunder GLS Pakkelabels? Så er I langtfra de eneste. Når du tilbyder flere forskellige forsendelsesmuligheder som virksomhed, kan du hurtigt miste overblikket. Det er der heldigvis råd for. 

Der findes flere forskellige muligheder, hvor du kan samle alle dine pakkelabel-bestillinger – det betyder, at du altid kan være sikker på at få den bedste pris på dine GLS Pakkelabels – uanset hvad, hvornår og hvor meget, der skal sendes. 

Klik dig videre her og få de bedste GLS Pakkelabel priser >>

Driver du webshop, og er der dagligt flere og flere ordrer, der skal sendes ud? Så har du også mulighed for at få et integreret system, der automatiserer en stor del af processen. 

Overvejer du at tilføje GLS som leveringsmulighed? Her er 3 gode grunde til at gøre det:

  1. Du kan altid få en skarp pris med GLS Pakkelabels
  2. Kunden bestemmer selv, om de vil have levering lige til døren eller til den nærmeste pakkeshop. 
  3. GLS tilbyder præcis sporing med smart track and trace – smart for både dig og dine kunder. 

Skal du sende eller modtage en pakke som privatperson? 

Find din nærmeste pakkeshop her >>

Find den skarpeste pris og bestil dit GLS Pakkelabel her >> 

GLS er hurtigt, sikkert og billigt – og blandt kundernes favoritter

GLS er en af de største spillere på det danske marked, og du har med garanti set deres biler og lastbiler på vejene mere end én gang. Det er måske lidt sat på spidsen at sige, at GLS Pakkelabels og GLS har taget danskerne med storm – men det er tæt på. 

For de er blandt de foretrukne leverandører for både virksomheder og private, der er på udkig efter en god løsning til en lige så god pris. 

Med GLS og GLS Pakkelabels får du en fleksibel løsning – og så bestemmer du selv, om det er med levering lige til døren eller i en af de mange praktiske pakkeshops, hvor du eller dine kunder kan hente deres pakker, når det passer dem.