Bestil nemt dit PostDanmark pakkelabel online

PostDanmark pakkelabel gør det nemt, hurtigt og fleksibelt at sende pakker

Postdanmark (som nu går under navnet PostNord) gør det nemt, hurtigt og fleksibelt at sende og modtage pakker ved hjælp af de smarte pakkelabels. Uanset om du er privat eller erhverv, er der mange fordele ved at bruge PostDanmark pakkelabels – men frem for alt kan du spare dig selv for en hel del tid og besvær.

PostDanmark Pakkelabel er supersimpelt at bruge – og uanset om du sender mange eller få pakker, kan du spare dig selv for både penge og besvær, når du bruger det korrekt.

Slip for besværet med PostDanmark Pakkelabels

Lige meget om du sender som privat eller i erhvervsregi, kan du gøre det markant nemmere for dig selv ved at bruge PostDanmark Pakkelabels.

Men det bliver ikke kun nemmere – der er faktisk mange andre gode grunde til at se til PostDanmark, når du skal sende en eller flere pakker.

5 gode grunde til at bruge PostDanmark Pakkelabels:

  1. Du får en fleksibel løsning, der gør det nemt for både dig og de kunder, du sender pakker til. Du bestemmer fx selv, om du vil sende/modtage lige til døren eller til den nærmeste pakkeshop.
  2. Der er hurtig levering. PostDanmark har mange biler på de danske veje, og du garanteret hurtig levering (de tilbyder blandt andet dag-til-dag-levering i Danmark)
  3. Pakkelabels fra PostDanmark gør det nemt for dig at sende din pakke på en sikker måde.
  4. Du får en simpel og hurtig returløsning, der gør det nemmere for både dig og dine modtagere.
  5. Du kan sende pakker til (næsten) alle Europas afkroge – PostDanmark har 25.000 udleveringssteder fordelt i hele Europa.

Men der er også noget andet, er er vigtigt. Og det er prisen. Der kan du heldigvis tage det helt roligt, for PostDanmark pakkelabels tilbyder konkurrencedygtige priser. Og det er særligt relevant for dig, hvis du som webshop eller erhvervsdrivende skal sende mange pakker – og gør det ofte.

Du kan endda spare dig selv for både besvær og mange penge ved at sørge for at bruge prissammenligningssider, hvor du altid er garanteret den bedste pris.

Fast aftale eller når det passer dig? Du kan gøre begge dele

Hvis du som virksomhed sender pakker ofte, kan du spare meget tid ved enten at få integreret PostDanmark på din side eller få en fast firmaaftale et sted, hvor du altid er garanteret den bedste pris.

Men med PostDanmark Pakkelabels er det faktisk helt op til dig.

>> Start her, hvis du vil godt i gang – både som privat og erhverv.