PostNord Pakkelabels – find den bedste pris

Send pakker med PostNord Pakkelabel – nemt, hurtigt og billigt

Har du en pakke, der skal sendes? Eller leder du efter en holdbar erhvervsløsning til at sende pakker til kunder? Uanset om du er privat eller erhverv, tilbyder PostNord løsninger, der gør det både nemt og hurtigt at sende pakker – og hvis du gør det korrekt, kan du endda sikre dig, at du altid får den bedste pris.

Hæng på her og bliv klogere på, hvordan du finder den bedste pris på forsendelse med PostNord pakkelabel.

Gør det nemmere for dig selv med PostNord Pakkelabels – og få gladere kunder på samme tid

Uanset om du driver webshop eller bare skal sende pakker fra tid til anden i forbindelse med dit erhverv, er det alfa og omega, at du formår at gøre det til en god pris – både for dig og dine kunder. Men det er selvfølgelig ikke kun prisen, der betyder noget. Det gør service, fleksibilitet og mulighed for tracking også.

Her har PostNord fuld plade, så det er intet under, at de er blandt de mest populære fragtselskaber i Danmark.

Med PostNord pakkelabels får du nemlig:

  • Hurtig og præcis levering
  • Kundeservice i top (både for dig og din egen kunde)
  • Præcis track and trace på dine pakker takket være smart GPS

Og med PostNord Pakkelabels er det endnu nemmere – så kan dine kunder nemlig selv vælge, om de vil have levering lige til døren eller til den nærmeste PostNord Pakkeshop.

Der er altså mange fordele ved at bruge PostNord Pakkelabels – både som privat og inden for erhverv.

Men hvordan sikrer du dig, at du altid får den absolut bedste pris på dine forsendelser med PostNord Pakkelabels?

Sådan får du altid den bedste pris på dine forsendelser

Uanset om du har flere leverandører, eller om du foretrækker at bruge PostNord Pakkelabels, er der faktisk en både simpel og hurtig måde, hvorpå du kan sikre dig altid at få den bedste pris.

Alt du skal gøre, er at klikke dig ind på en prissammenligningsportal som Pakke.dk, hvor du kan sammenligne priser mellem forskellige fragtfirmaer såvel som priser hos bare ét fragtfirma – fx PostNord Pakkelabels.

Og her kan du samtidig bestille alle de PostNord Pakkelabels, du har brug for. På den måde er alt samlet ét sted, og du kan spare dig selv for både tid og besvær.

Sådan gør du:

Du skal blot plotte dine informationer ind, og i løbet af få sekunder får du det forkromede overblik over alle dine muligheder. Og så skal du sådan set bare vælge den bedste pris. Så nemt kan det gøres.

Sender du mange pakker? Så kan du desuden overveje at få en firmaaftale eller integrere PostNord i din webshop, så hele processen bliver automatiseret.